Εξάρχεια: Δύο προσαγωγές μετά από επεισόδια

Εξάρχεια: Δύο προσαγωγές μετά από επεισόδια Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι στα Εξάρχεια

Τα επεισόδια έγιναν, λίγο μετά τις 15:00, στα Εξάρχεια έπειτα από την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις κτιρίων στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 40 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικές αρχές έκαναν χρήση χημικών, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Δευτέρα η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε επιχειρήσεις εκκένωσης και σφράγισης κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM