O Μαδούρο χάρισε μια κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς

O Μαδούρο χάρισε μια κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προσέφερε μία κιθάρα στον Βρετανό μουσικό Ρότζερ Γουότερς, έναν από τους ιδρυτές των Pink Floyd, για να τον ευχαριστήσει επειδή επέκρινε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της χώρας του.

Ο Μαδούρο εμφανίστηκε χθες σε βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας με την ευκαιρία της Ημέρας του Ροκ, να υπογράφει μια μικρή βενεζουελάνικη κιθάρα την οποία στη συνέχεια έστειλε στον Γουότερς.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ευχαρίστησε τον Βρετανό μουσικό «για την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον λαό της Βενεζουέλας που είναι αντιμέτωπος με τον αμερικανικό, ιμπεριαλιστικό αποκλεισμό».

Η Βενεζουέλα, που διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως, διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση στην Ιστορία της, την οποία ο Μαδούρο αποδίδει στον «οικονομικό πόλεμο» που διεξάγουν οι ΗΠΑ προκειμένου να τον ανατρέψουν.

Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε με ένα άλλο βίντεο στο οποίο δηλώνει «συγκινημένος» από το δώρο του Μαδούρο.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη μάχη του λαού της Βενεζουέλας ενάντια στις προσπάθειες της αυτοκρατορίας να τον καταστρέψει (...) είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε», τόνισε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM
Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Διεθνή / Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Το περισσότερο νερό αντλείται από πηγάδια με υφάλμυρο νερό που έχει μολυνθεί περαιτέρω από λύματα και χημικά που στάζουν από τα ερείπια, εξαπλώνοντας τη διάρροια και την ηπατίτιδα.
LIFO NEWSROOM
Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Διεθνή / Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Διεθνή / Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Μεταξύ των συστάσεων της Ελλάδας ήταν «να αντιμετωπιστεί η διάκριση και η βία κατά των γυναικών και των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ και τη διασφάλιση της προστασίας των μειονοτήτων»
LIFO NEWSROOM