O Μαδούρο χάρισε μια κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς

O Μαδούρο χάρισε μια κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προσέφερε μία κιθάρα στον Βρετανό μουσικό Ρότζερ Γουότερς, έναν από τους ιδρυτές των Pink Floyd, για να τον ευχαριστήσει επειδή επέκρινε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της χώρας του.

Ο Μαδούρο εμφανίστηκε χθες σε βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας με την ευκαιρία της Ημέρας του Ροκ, να υπογράφει μια μικρή βενεζουελάνικη κιθάρα την οποία στη συνέχεια έστειλε στον Γουότερς.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ευχαρίστησε τον Βρετανό μουσικό «για την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον λαό της Βενεζουέλας που είναι αντιμέτωπος με τον αμερικανικό, ιμπεριαλιστικό αποκλεισμό».

Η Βενεζουέλα, που διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως, διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση στην Ιστορία της, την οποία ο Μαδούρο αποδίδει στον «οικονομικό πόλεμο» που διεξάγουν οι ΗΠΑ προκειμένου να τον ανατρέψουν.

Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε με ένα άλλο βίντεο στο οποίο δηλώνει «συγκινημένος» από το δώρο του Μαδούρο.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη μάχη του λαού της Βενεζουέλας ενάντια στις προσπάθειες της αυτοκρατορίας να τον καταστρέψει (...) είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε», τόνισε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για «δεύτερη Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διεθνή / Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για νέα «Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΥΠΕΞ για Όρος Σινά: Κανένα περιθώριο να αποκλίνουμε από την κοινή κατανόηση Ελλάδας και Αιγύπτου - Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως οι δημεύσεις εμπίπτουν στους νόμους περί αρχαιοτήτων και πως η απόφαση αυτή είναι προς όφελος της Μονής
LIFO NEWSROOM
Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM