ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ρολάν Γκαρός: O Tιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς σε επεισοδιακό ημιτελικό - Με Ναδάλ στον τελικό

Ρολάν Γκαρός: O Tιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς σε επεισοδιακό ημιτελικό - Με Ναδάλ στον τελικό Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόμινικ Τιμ απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός και θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον αυριανό τελικό. 

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους δύο τενίστες διακόπηκε συνολικά τρεις φορές λόγω βροχής, δύο φορές χθες, Παρασκευή και μία σήμερα. 

Το ματς είχε διακοπεί την Παρασκευή, λόγω βροχόπτωσης, με το σκορ στο 1-1 και τον Τιμ να προηγείται με 3-1 στο τρίτο σετ. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα, αλλά  είχε μια ακόμα -περίπου- δίωρη διακοπή στα μέσα του πέμπτου σετ.

Τελικά, ο Αυστριακός τενίστας (νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε το νο 1 στον κόσμο, επικρατώντας του Σέρβου με 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5 και διέκοψε το σερί 26 νικών σε Γκραν Σλαμ του Τζόκοβιτς, που κρατούσε από το περσινό Γούιμπλεντον. 

Ο Τιμ προκρίθηκε έτσι για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τον μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος έχει συνολικά 11 τίτλους στο τουρνουά. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ