Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα αύριο για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα αύριο για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ Facebook Twitter
0

Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν αύριο (Πέμπτη 6 Ιουνίου) με 102.000 περίπου υποψηφίους να διεκδικούν 78.335 θέσεις στα ελληνικά ΑΕΙ.

Την αρχή θα κάνουν οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) θα δώσουν το πρώτο τους μάθημα, τη Νέα Ελληνική Γλώσσα, μάθημα Γενικής Παιδείας.

Οι εξετάσεις των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού για τα ΓΕΛ και Ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν έως τις 18 και 20 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM