Αυτοπυροβολήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Περού για να αποφύγει τη σύλληψη

Αυτοπυροβολήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Περού για να αποφύγει τη σύλληψη Facebook Twitter
EPA
0

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος του Περού, Άλαν Γκαρσία, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε όταν η αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει στο σπίτι του, στη Λίμα.

Ο πρώην πρόεδρος του Περού, ο οποίος είναι εμπλεκόμενος σε υπόθεση δωροδοκίας, μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο Γκαρσία κατηγορείται για δωροδοκία από την κατασκευαστική εταιρεία Odebrecht, προκειμένου αυτή να αναλάβει το έργο της κατασκευής νέας γραμμής του μετρό στην Λίμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Άλαν Γκαρσία βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οπαδοί του έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Με πληροφορίες από Reuters / Sputnik

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM