Βροχές σε όλη τη χώρα - Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Βροχές σε όλη τη χώρα - Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα Facebook Twitter
EUROKINISSIΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και πτώση θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, τη νύχτα στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα σταματήσουν.

Αττική

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα το βραδύ θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στο θρακικό βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς καταιγίδες τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στέρεας.

Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις καταιγίδες διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αρχικά στις Κυκλάδες και μεταβλητοί το μεσημέρι και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το βραδύ πιθανόν να είναι έντονα.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις καταιγίδες διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βραδύ στα βόρεια θα εξασθενήσουν, ενώ τη νύχτα στα νότια θα ενταθούν.

Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και μεταβλητοί το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM