Ειδικοί Φρουροί: «Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο»

Ειδικοί Φρουροί: «Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πάνω από 170 τραυματισμοί αστυνομικών από μολότοφ έχουν σημειωθεί μέσα σε έναν χρόνο, τόνισε ο Ευστράτιος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

Ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτήρισε «προκλητική» τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση. Ο βουλευτής δήλωσε πως στα 30 χρόνια της σταδιοδρομίας του ως δημοσιογράφος δεν θυμάται «κάποιος να έχει πεθάνει από μολότοφ»

Ο κ. Μαυροειδάκος πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί, ειδικά όσοι έχουν καεί από μολότοφ, εξαγριώθηκαν από όσα είπε ο κ. Κυρίτσης.

 «Οι δηλώσεις στρέφονται ενάντια στον αστυνομικό. Είμαστε απογοητευμένοι που εκλεγμένος βουλευτής κάνει τέτοιες δηλώσεις. Στα Εξάρχεια όσοι πετάνε μολότοφ θέλουν νεκρό, δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα», σημείωσε. 

Κάλεσε τέλος τον κύριο Κυρίτση «να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM