Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε δημοσίως μαζί με όλα τα παιδιά της, κάτι που γενικά δεν συνηθίζει, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Η 43χρονη ηθοποιός δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά της, χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο αλλά φαίνεται πως οι πρόσφατες πρεμιέρες των «The Boy Who Harnessed The Wind» και «Serendipity» ήταν αρκετά σημαντικές για να ζητήσει στα παιδιά της να την συνοδεύσουν. 

Το βράδυ της Δευτέρας η Τζολί πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boy Who Harnessed The Wind» μαζί και με τα έξι παιδιά της- Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, και τα δίδυμα Vivienne and Knox, 10. 

Η Αντζελίνα Τζολί στο θέατρο μαζί με όλα τα παιδιά της Facebook Twitter

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε πάει στην πρεμιέρα του ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Doc Fortnight του MoMA για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Serendipity» αλλά τότε την συνόδευαν μόνο τέσσερα από τα παιδιά της, οι Maddox, Pax, Zahara και Shiloh.

Η Αντζελίνα Τζολί είπε πρόσφατα πως ως γονιός, είναι εντάξει με το να μην συμπεριφέρονται άψογα τα παιδιά της, για την ακρίβεια τα προτιμάει λίγο «επαναστάτες». «Όλα τα παιδιά μου έχουν μια καλή επαναστατική πλευρά που είναι υπέροχη και φιλοπερίεργη. Δεν θέλω να είναι αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που συμπεριφέρονται άψογα και λένε μόνο ό,τι είναι κατάλληλο απλώς επειδή το λέω εγώ... πρέπει να βρουν τον εαυτό τους», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ