Όσκαρ 2019: To μήνυμα του Τσίπρα στον Λάνθιμο

Όσκαρ 2019: To μήνυμα του Τσίπρα στον Λάνθιμο Facebook Twitter
1

Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για την βράβευση της ταινίας «The Favourite» και την κατάκτηση του Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου από την Ολίβια Κόλμαν, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του μέσω Twitter και αναφέρθηκε στην πορεία της «Ευνοούμενης» και τις διακρίσεις που έχει πετύχει έως τώρα.

«Ο Γιώργος Λάνθιμος, του οποίου η ταινία «Η Ευνοούμενη» απέσπασε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, διαγράφει μια πολύ σημαντική κινηματογραφική διαδρομή», έγραψε για τον Λάνθιμο ο Τσίπρας

«Συγχαρητήρια για τη βράβευση και τις διακρίσεις που αποσπά η ταινία στα διεθνή φεστιβάλ», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα Όσκαρ:

Ελλάδα
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ευτυχώς, δεν έγραψε "αισθανόμαστε περήφανοι που ένας Έλληνας βραβεύεται κλπ, κλπ" και έτσι κράτησε αξιοπρέπεια.Ελπίζω και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να εκφρασθούν ανάλογα.Γιατί - όπως έγραψα και στο θέμα που ο Μητσοτάκης είδε την ταινία με την Μαρέβα -, ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν δικαιούται περηφάνια για τις διακρίσεις Ελλήνων στον διεθνή χώρο. Και τους οποίους υποκριτικά βραβεύουν εκ των υστέρων μιας διεθνούς βράβευσης. Επειδή η πατρίδα - που οι πολιτικοί ρίξανε στα βράχια - ΔΕΝ τους βοήθησε καθόλου, η επιτυχία τους πιστώνεται αποκλειστικά στους ίδιους - για το πείσμα τους και το όραμά τους -, αλλά και στις οικογένειές τους που τους στήριξαν.