ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Όσκαρ 2019: To μήνυμα του Τσίπρα στον Λάνθιμο

Όσκαρ 2019: To μήνυμα του Τσίπρα στον Λάνθιμο Facebook Twitter
1

Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για την βράβευση της ταινίας «The Favourite» και την κατάκτηση του Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου από την Ολίβια Κόλμαν, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του μέσω Twitter και αναφέρθηκε στην πορεία της «Ευνοούμενης» και τις διακρίσεις που έχει πετύχει έως τώρα.

«Ο Γιώργος Λάνθιμος, του οποίου η ταινία «Η Ευνοούμενη» απέσπασε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, διαγράφει μια πολύ σημαντική κινηματογραφική διαδρομή», έγραψε για τον Λάνθιμο ο Τσίπρας

«Συγχαρητήρια για τη βράβευση και τις διακρίσεις που αποσπά η ταινία στα διεθνή φεστιβάλ», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα Όσκαρ:

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ευτυχώς, δεν έγραψε "αισθανόμαστε περήφανοι που ένας Έλληνας βραβεύεται κλπ, κλπ" και έτσι κράτησε αξιοπρέπεια.Ελπίζω και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να εκφρασθούν ανάλογα.Γιατί - όπως έγραψα και στο θέμα που ο Μητσοτάκης είδε την ταινία με την Μαρέβα -, ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν δικαιούται περηφάνια για τις διακρίσεις Ελλήνων στον διεθνή χώρο. Και τους οποίους υποκριτικά βραβεύουν εκ των υστέρων μιας διεθνούς βράβευσης. Επειδή η πατρίδα - που οι πολιτικοί ρίξανε στα βράχια - ΔΕΝ τους βοήθησε καθόλου, η επιτυχία τους πιστώνεται αποκλειστικά στους ίδιους - για το πείσμα τους και το όραμά τους -, αλλά και στις οικογένειές τους που τους στήριξαν.