Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί. Ο διοικητής της πυροσβεστικής στην πρωτεύουσα της Ινδίας ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής, τον Τζ. Σ. Μίσρα, ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί. 

Από τη φωτιά στο ξενοδοχείο Arpit Palace υπάρχουν και τουλάχιστον 3 τραυματίες. 

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες.

Η εφημερίδα Times of India, επικαλούμενη επίσης αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο,  το παιδί, καθώς και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Φωτογραφίες και πλάνα που μεταδόθηκαν εικονίζουν τον τρίτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου να καίγεται.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας του μάλλον αδύναμου κανονισμού για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι (δυτικά

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Διεθνή / Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Από τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα, κύκλοι της αμερικανικής δεξιάς και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προσπάθησαν να συνδέσουν το έγκλημα με την τρανς κοινότητα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM