Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Θα βγει από τη φυλακή για 6 μέρες

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Θα βγει από τη φυλακή για 6 μέρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μία ακόμα άδεια εγκρίθηκε από το συμβούλιο των φυλακών στον καταδικασμένο τρομοκράτη της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η άδεια του «Λουκά» θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες. 

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη, για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

Ο αμετανόητος τρομοκράτης, κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Oι κρατούμενοι της συγκεκριμένης φυλακής συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες, όπως μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή ενασχόληση με την κτηνοτροφία.

Η φυλακή έδωσε το πράσινο φως στον ισοβίτη επειδή είχε τηρήσει τους όρους των προηγούμενων αδειών.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πάρει τετραήμερη άδεια, συν δύο ημέρες οδοιπορικά, περνώντας την πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. 

Μέχρι τώρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας λάμβανε άδειες τεσσάρων ημερών και δύο επιπλέον ημέρες ως οδοιπορικά, όμως λόγω των έργων του Μαλιακού, η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου της κατοικίας του μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα και δεν υπερβαίνει τα 300 χιλιόμετρα, που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά.

Αυτή τη φορά, το συμβούλιο των φυλακών του ενέκρινε εξαήμερη άδεια. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια