ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Θεοδωράκης: «Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές»

Θεοδωράκης: «Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές, τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως «δεν είναι ούτε ηθικά, ούτε πολιτικά ορθό να διαλύονται κοινοβουλευτικές ομάδες κομμάτων»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, το οποίο μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού δεν έχει πια κοινοβουλευτική ομάδα, τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter πως το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για ευκαιριακά κομματικά οφέλη. 

Αναλυτική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια. Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη».

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM