No.1

Αυτόφωρο για 75χρονη που έριξε φόλες στην Κρήτη

Αυτόφωρο για 75χρονη που έριξε φόλες στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένται ν' απολογηθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρήτη η οποία κατηγορείται για τη θανάτωση δύο σκύλων με φόλες.


Η 75χρονη διώκεται με αυτόφωρη διαδικασία μετά το περιστατικό που έκανε γνωστό η Ζωόφιλη Δράση.


Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Πανοράματος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.


Σύμφωνα με την ανάρτηση της φιλοζωικής η ηλικιωμένη φέρεται να έβαλε φόλες στο χωριό με αποτέλεσμα δυο οικόσιτα σκυλιά να βρεθούν νεκρά το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Ζωόφιλη Δράση, η ηλικιωμένη εντόπισε τα νεκρά ζώα, τα μάζεψε και τα έβαλε σε ένα τσουβάλι ενώ στη συνέχεια τα έκρυψε στην αποθήκη της.

Ωστόσο, κάτοικοι την είδαν, την φωτογράφησαν και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη των ζωών, που κάλεσε την αστυνομία.


Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της 75χρονης η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες είχε κάνει τα ίδια πολλές φορές στο παρελθόν γιατί όπως, υποστήριξε, τα σκυλιά την έτρωγαν τις κότες.

Σε βάρος της 75χρονης γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία.

Με πληροφορίες από Cretalive

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM