Η αστυνομία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για τους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες»

Η αστυνομία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για τους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ενισχύει τα μέτρα φύλαξης για τους βουλευτές που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών η ελληνική αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, εκτός από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φρούρηση των πιθανόν στόχων, σχεδιάζεται και η διενέργεια περιπολιών κοντά στα σπίτια των βουλευτών. 

Η ΕΛΑΣ φαίνεται πως πήρε αυτή την απόφαση μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

Νεότερο παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.

 Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν προκαλέσει επίσης περισσότερα 30 απειλητικά μηνύματα που έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου σχετικά με τη συμφωνία, με κάποιους από τους αποστολείς να απειλούν ακόμα και τη ζωή των βουλευτών. 

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία ψηφίστηκε από συνολικά 153 βουλευτές. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM