Λεβέντης: Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο δώρο στον Μητσοτάκη

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο δώρο στον Μητσοτάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την αντίθεση της Ένωσης Κεντρώων στη Συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε, κατά την ομιλία του στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης. 

Όπως είπε ο ίδιος, στη σημερινή συνεδρίαση εντόπισε «πολύ υποκρισία και έλλειψη διάθεσης να λειτουργήσει η συνείδηση των βουλευτών».

«Απαγγελία ποιημάτων έγινε σε αυτή την αίθουσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας πως «από αύριο η Ελλάδα έχει εθνικό πένθος».

Επίθεση σε Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Οι μόνοι που χαίρονται είναι η παρέα του κυρίου Τσίπρα και ο μόνος που λυτρώνεται είναι ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος προσευχόταν να κάνει τη βρώμικη δουλειά ο κ. Τσίπρας γιατί αλίμονο αν ερχόταν στα χέρι του αυτή η βόμβα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο ίδιος εκτιμούσε πως τελικά ο πρωθυπουργός θα πήγαινε σε εκλογές ώστε να πάρει τη «βόμβα» ο κ. Μητσοτάκης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο κ.Τσίπρας έκανε ένα μεγάλο δώρο στον κ. Μητσοτάκη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει τη συμφωνία.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας ενώ σχολιάζοντας τα επεισόδια έξω από τη Βουλή τόνισε: «Τίποτα δεν μπορεί να περάσει με τη βία, ο ελληνικός λαός έξω τρώει χημικά. Χρειάστηκαν χημικά για να γίνει αυτή η συζήτηση. Αυτό θα το γράψει η ιστορία».


Από την ομιλία του κ. Λεβέντη δεν έλειψε η κριτική στον Πάνο Καμμένο για τον οποίο είπε ότι αφού λέει ότι τον εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας έπρεπε να είχε καταλάβει τι συνέβαινε.


Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αγνοεί τον λαό, εκτιμώντας ότι «αν γινόταν δημοψήφισμα η συμφωνία θα έπαιρνε 15%».

«Όταν η Βουλή λειτουργεί έναντι στην βούλησης της κοινωνίας τότε αυτή η Βουλή πρέπει να κλείσει τον κύκλο της το συντομότερο».


Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως «είναι χρέος της επόμενης Βουλής να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και ας λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν ακυρώνεται». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM