Drag Show Cinema

Drag Show Cinema Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα έκανε χθες το απόγευμα το τέταρτο ετήσιο Drag Video Verite Festival στη Νέα Υόρκη που φιλοξενείται από τη New York Public Library for the Performing Arts, το Dorothy and Lewis B. Cullman Center και το Bruno Walter Auditorium. Σε πρώτη προβολή παρουσιάστηκε σπάνιο υλικό που καταγράφει τη drag σκηνή της πόλης τα τελευταία πενήντα χρόνια με αφορμή τον εορτασμό του LGBT Pride Month. Ο ιστορικός Joe E. Jeffreys που διδάσκει στο Tisch School of the Arts έχει συγκεντρώσει και επιμεληθεί την συλλογή των βίντεο ( ερασιτεχνικά αλλά και δικές του σύγχρονες καταγραφές) που περιλαμβάνουν performers όπως: Brandy Alexander, Jackie Beat, Bebe Zahara Benet, Milton Berle, Acid Betty,Lady Blue. Lady Bunny, Bernie Brandall, Johnny Cat, International Chrysis, Sugar Pie Coco, Miss Columbia, Lavinia Co-op, Consuela Cosmetic, Jason Cozmo, Jackie Curtis, Sahara Davenport, Vaginal Davis, Machine Dazzle, Agnes de Garron, Dayzee Dee, Bianca del Rio, Divi Divine, Raquel Dommage, Dallas DuBois, Felicity Starr Dust, Ethyl Eichelberger, Lady Electrify, Poison Eve, Flloyd, Zondra Foxx, Logan Hardcore, Barbara Herr, Mimi Imfurst, Jacqueline Jonee, Keisha, Chi Chi LaRue, Hedda Lettuce, Gary Lips, Lypsinka καθώς και πολλούς άλλους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM