Η στιγμή της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό: «Ο πόνος που νιώθω είναι σαν μαχαιριά»

Η στιγμή της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό: «Ο πόνος που νιώθω είναι σαν μαχαιριά» Facebook Twitter
0

Η σημερινή εμφάνισή του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων ήταν εξαιρετική και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, παρά το πρόβλημα στον αριστερό ώμο που τον ταλαιπωρεί.

Μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα, ο ίδιος ετοιμάζεται για χειρουργείο ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τον πτοήσει.

«Δεν ήταν η καλύτερη εκτέλεση που μπορώ να κάνω, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Και νομίζω ότι θα αποδειχθεί αρκετά καλή, ώστε να μου δώσει την πρόκριση στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία», είπε σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Aspire Dome, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης:

Όπως εξήγησε, το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχει κάνει πολλές φορές. «Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό, όχι σε ολοκληρωμένα προγράμματα, αλλά σε βάρη και σε δυναμικά στοιχεία, γι' αυτό ήξερα ότι χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου θα μπορούσα να βγάλω σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα», είπε. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του, σημειώνοντας πως «ο πόνος στις αιωρήσεις είναι σαν μαχαιριά». 

«Έχω αλλάξει όλη την προπόνηση. Δουλεύω πολύ στη δύναμη, χωρίς αιωρήσεις. Όταν χρειάζεται να κάνω αιωρήσεις, είμαι αναγκασμένος να βάλω όλη μου την προσπάθεια και θετική σκέψη για να συγκεντρωθώ και να αντέξω τον πόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω. Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι οξύς, σαν μαχαιριά», είπε. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM