Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Μισθωμένα τρολ επιχειρούν να με πλήξουν με παλαιότερες δηλώσεις»

Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Μισθωμένα τρολ επιχειρούν να με πλήξουν με παλαιότερες δηλώσεις» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Για μισθωμένα τρολ που επιχειρούν να τον πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα αναπαράγοντας παλαιότερες του δηλώσεις σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης με ανάρτηση του στο twitter υπογραμμίζει πως παλαιότερες δηλώσεις που έκανε εμφανίζονται ως σημερινές και μάλιστα αλλοιωμένες, γι αυτό το λόγο έχει απαιτήσει από τους νομικούς του συμβούλους να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Αναλυτικά το tweet του δημάρχου Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής: «Μισθωμένα τρολ για άλλη μια φορά και με τον ίδιο τρόπο που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν, επιχειρούν να με πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον μου, αναπαράγοντας παλαιότερες δηλώσεις μου σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις. Τις εμφανίζουν ως σημερινές, αλλοιώνοντας το πρωτότυπο κείμενο. Ήδη έχω ζητήσει από τους νομικούς συμβούλους μου να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Όλα έχουν ένα όριο!».

Ο δήμαρχος μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης αναφέρεται σε παλαιότερες δηλώσεις που έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9FΜ" για τις μαθητικές παρελάσεις και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2017 και οι οποίες έχουν αλλοιωθεί και αναπαράγονται από ορισμένα σάιτ ως σημερινές.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί είναι έξαλλος ο κυριος Μπουτάρης; Θυμαμαι πολύ καλά τις δηλώσεις του για τις μαθητικές παρελάσεις. Τον θυμαμαι παρα πολύ καλά στην εξέδρα των επισήμων στην στρατιωτική παρέλαση με ένα καφεδάκι, σαν κακομαθημένος έφηβος που τον κουβάλησε η μάνα του με το ζόρι στο μνημόσυνο. Τον θυμαμαι παρα πολυ καλά να λεει πως χέ.....ε αν ο κεμαλ σκότωσε Ποντίους. Δεκτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του, τα δημόσια πρόσωπα έχουν και βήμα για να τις διατυμπανιζουν. Να έχουν όμως τα κότσια αν αναθεώρησαν να το δηλώνουν, αν όχι να συνεχίζουν να τις υποστηρίζουν. Γιατί μια χαρα θυμόμαστε, και για ότι δεν θυμόμαστε υπάρχουν οι μηχανές αναζήτησης.