ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Θεσσαλονίκη: Σε σταθερή κατάσταση το αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί με σχοινί κουρτίνας

Θεσσαλονίκη: Σε σταθερή κατάσταση το αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί με σχοινί κουρτίνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το 2,5 ετών αγοράκι, το οποίο βρέθηκε χθες αναίσθητο με κορδόνι κουρτίνας μπλεγμένο γύρω από τον λαιμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρήκαν σε αυτή την κατάσταση η μητέρα και η προγιαγιά του, στο σπίτι τους στην περιοχή Ντεπώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το αγοράκι βρίσκεται διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας της παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από voria.gr

Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM