Βρέθηκαν τα 11χρονα αγόρια που είχαν απαχθεί από το σχολείο τους στη Κύπρο

Βρέθηκαν τα 11χρονα αγόρια που είχαν απαχθεί από το σχολείο τους στη Κύπρο Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης των δύο 11χρονων από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τους δύο μαθητές, αλλά κατά πληροφορίες και τον άνθρωπο που φέρεται να τους απήγαγε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης και μεταδίδει η εφημερίδα Φιλελεύθερος ενώ πριν από λίγο ανακοινώθηκε και από την Αστυνομία.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μμε ενώ λέγεται πως ο απαγωγέας που έχει συλληφθεί είναι ένας 35χρονος.

Στο μεταξύ τα δύο παιδιά θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Για όλες τις εξελίξεις της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών που συγκλόνισε το Παγκύπριο, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων και αγνοούνται μέχρι τώρα. Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

Πώς έγινε η απαγωγή

Οι δύο 11χρονοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων, Θεμιστοκλής Ντόγλης και Φίλιππος Σταματάκης προσήλθαν κανονικά στο σχολείο τους το πρωί. Ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου τους άντρας προσέγγισε ομάδα πέντε παιδιών και αφού τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος ζήτησε βοήθεια για να κουβαλήσει κάποια βιβλία.


Οι δύο 11χρονοι ανταποκρίθηκαν και τον ακολούθησαν προς το αυτοκίνητό του και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τα όσα επίσημα αναφέρει η Αστυνομία ο απαγωγέας είναι ύψους περίπου 1,70 – 1,75μ περίπου, βάρους περίπου 100 κιλών, με γένι στο πιγούνι, με δεμένο το ένα χέρι, μπερέ και μπλούζα κοντομάνικη σκούρου χρώματος με μοτίβο μπροστά. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, μάρκας Nissan Sunny, χρώματος γκρίζου.



Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Διεθνή / Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Η Χαντίσε περιγράφει τη στιγμή που «ήρθε η Χωροφυλακή να την πάρει» στις 6:30 το πρωί, ενώ και η Ιρέμ Ντεριτζί υποβλήθηκε στον ίδιο έλεγχο - Τι συνέβη στην επιχείρηση που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο της Τουρκίας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Διεθνή / Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Η κυβέρνηση του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει πρόσφατα αυξήσει την πίεση που ασκεί στις ψηφιακές πλατφόρμες, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Διεθνή / Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Ανοίγει η διαθήκη του 68χρονου από τη Φοινικούντα, ιδιοκτήτη κάμπινγκ, και οι Αρχές εξετάζουν τροποποιήσεις που ενδέχεται να τον έβαλαν στο στόχαστρο
LIFO NEWSROOM
Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM