Γένοβα: Πληροφορίες για 3 ακόμα νεκρούς από την κατάρρευση της γέφυρας Morandi

Γένοβα: Πληροφορίες για 3 ακόμα νεκρούς από την κατάρρευση της γέφυρας Morandi Facebook Twitter
EPA
0

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από την κατάρρευση της γέφυρας Morandi ανέβηκε σήμερα στους 40 αλλά σύμφωνα με «επίσημες πηγές» που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, από το δυστύχημα της Τρίτης ενδέχεται να έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι ακόμα. 

Σήμερα, οι πυροσβέστες που συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στα συντρίμμια σε μία μάχη με τον χρόνο, ανέσυραν μία ακόμα σορό ενός 30χρονου εργάτη και λίγο αργότερα ένας Ρουμάνος 36 ετών υπέκυψε στα τραύματά του. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πυροσβέστες εντόπισαν καταπλακωμένο από μπετόν το αυτοκίνητο μιας οικογένειας από το Τορίνο - ενός ανδρόγυνου που ταξίδευε με το 9χρονο κοριτσάκι. 

Ωστόσο, επειδή για την ώρα δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί «ο αριθμός και η ταυτότητα» των επιβαινόντων, τα άτομα αυτά παραμένουν επισήμως στη λίστα των αγνοουμένων, όπως μεταδίδει το AFP. 

Νέα γέφυρα σε 8 μήνες υπόσχεται η Autostrade per l'Italia

Εν τω μεταξύ, οι επικεφαλής της εταιρείας Autostrade per l'Italia, που ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση της γέφυρας, υποσχέθηκαν σήμερα να προσφέρουν 500 εκατομμύρια δολάρια στην πόλη και δεσμεύτηκαν να ανοικοδομήσουν το έργο σε διάστημα 8 μηνών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM