Boeing 737 προσέκρουσε στον διάδρομο μετά από αναγκαστική προσγείωση στη Μανίλα

Boeing 737 προσέκρουσε στον διάδρομο μετά από αναγκαστική προσγείωση στη Μανίλα Facebook Twitter
0

Ένα αεροσκάφος της Xiamen Airlines που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Μανίλα, γλίστρησε εκτός διαδρόμου και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ο αριστερός κινητήρα από το φτερό.

Άγνωστο παραμένει, για την ώρα, αν από το περιστατικό τραυματίστηκε κάποιος από το πλήρωμα ή τους επιβάτες. 

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πτήση MF8667 έκανε νωρίτερα αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο, μετά από μία ώρα αναμονής, που έκανε κύκλους πάνω από τις Φιλιππίνες. 

Στην δεύτερη προσπάθεια των πιλότων, το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 γλίστρησε έξω από τον διάδρομο και προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Ο αριστερός κινητήρας του αεροπλάνου αποκολλήθηκε από το φτερό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM