Λονδίνο - Συναγερμός για άντρα που απειλούσε πως είχε βόμβα

Λονδίνο - Συναγερμός για άντρα που απειλούσε πως είχε βόμβα Facebook Twitter
0

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου Charing Cross, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του βόμβα, και ότι προχώρησε στην εκκένωση του σταθμού.

«Ένας άνδρας που ισχυριζόταν ότι έχει μια βόμβα στον σταθμό #CharingCross συνελήφθη. Εργαζόμαστε τώρα ώστε να ανοίξει ο σταθμός το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών.

Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έντονη αστυνομική παρουσία στον σταθμό περιλαμβανομένων ένοπλων αστυνομικών.

Ο σταθμός του Charing Cross εξυπηρετεί δρομολόγια από την νοτιοανατολική Αγγλία προς την πρωτεύουσα.

Η Βρετανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο απειλής, στο"σοβαρό, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

μεγκαν μαρκλ

Θέματα / «Heghan 2.0»: Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν έχει αναλάβει ένα σισύφειο έργο

Το Spotify τούς απέρριψε, έχουν επικριθεί για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις δεν ανεβαίνουν. Ο Τσάρλι Γκίπσον πρέπει να κάνει το ζευγάρι ξανά συμπαθές.
THE LIFO TEAM
Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM