Φονικές πλημμύρες στην Ακτή Ελεφαντοστού - 18 οι νεκροί

Φονικές πλημμύρες στην Ακτή Ελεφαντοστού - 18 οι νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Αμπιτζάν, την εμπορική πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την περιοχή κατά τη διάρκεια τη νύχτα της Δευτέρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ένας ορμητικός χείμαρρος λάσπης και νερού κατέκλυσε την πόλη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρασύροντας αυτοκίνητα, καταστρέφοντας σπίτια και αφήνοντας εκατοντάδες ανθρώπους αποκομμένους.

«Αγνοούμε τον ακριβή αριθμό των τραυματιών» αλλά 115 άνθρωποι σώθηκαν από πυροσβέστες, και στρατιώτες, με τη βοήθεια πολιτών, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Σιντικί Ντιακιτέν, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM