Φέρι με 80 επιβαίνοντες ανετράπη στην Ινδονησία - Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Φέρι με 80 επιβαίνοντες ανετράπη στην Ινδονησία - Φόβοι για πολλούς νεκρούς Facebook Twitter
EPA (φωτογραφία αρχείου)
0

Ένα φέρι με 80 επιβαίνοντες ανετράπη σήμερα στην Ινδονησία, και εκφράζονται φόβοι για πολλούς νεκρούς.

Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών διάσωσης γνωστοποίησε πως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τουλάχιστον ενός ανθρώπου, ενώ δεκάδες άλλοι αγνοούνται. 

Το πλοίο ανετράπη, ενώ έπλεε στη λίμνη Τόμπα, στην επαρχία της Βόρειας Σουμάτρας, σε απόσταση άνω των 1.300 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Τζακάρτα.

«Έξι επιβάτες διασώθηκαν, ένας έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Αρχής αντιμετώπισης Καταστροφών Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο.

Στην περιοχή του ναυαγίου έχουν σπεύσει διασωστικά πλοία με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη έως αυτήν την ώρα. Επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες που δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ BANK OF AMERICA

Διεθνή /  Αποτράπηκε βομβιστική επίθεση σε Αμερικανική τράπεζα στο Παρίσι — Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας
THE LIFO TEAM
CLAVICULAR ΗΠΑ STREAMER INFLUENCER

Διεθνή / Συνελήφθη ο αμφιλεγόμενος streamer «Clavicular» για καβγά που φέρεται να οργάνωσε

Οι αρχές κατηγορούν τον streamer ότι υποκίνησε συμπλοκή μεταξύ δύο γυναικών και δημοσίευσε το βίντεο, ενώ εξετάζεται ξεχωριστά η συμμετοχή του σε περιστατικό πυροβολισμού αλιγάτορα
THE LIFO TEAM