Επίθεση με πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο - Δύο τραυματίες

Επίθεση με πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο - Δύο τραυματίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο αστυνομικοί διμοιρίας των ΜΑΤ τραυματίστηκαν ελαφρά το απόγευμα, όταν δέχθηκαν επίθεση από δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε 60 μηχανές, έφτασαν στο ύψος του Πολυτεχνείου και άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς την διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι δύο ένστολοι που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.


Οι δικυκλιστές έφυγαν στη συνέχεια με ταχύτητα από το σημείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM