Νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
0

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα με 75-65 από το ΟΑΚΑ, «αρπάζοντας» από τον πρώτο τελικό το πλεονέκτημα της έδρας του «τριφυλλιού» και υποχρεώνοντας το στην πρώτη εφετινή ήττα του στο πρωτάθλημα, μετά από 31 διαδοχικές νίκες.

Πλέον οι Πειραιώτες περιμένουν την προσεχή Πέμπτη (7/6) στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό στόχο να γράψουν στο «σπίτι» τους το 2-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε από το δεύτερο δεκάλεπτο να επιβάλει ένα αργό τέμπο, παρασύροντας σε αυτό τον Παναθηναϊκό και υποχρεώνοντας τον, μέσα από την άμυνα του.

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος διαχειρίστηκε και τα 3 φάουλ του Πρίντεζη από το πρώτο δεκάλεπτο, είδε τους Παπανικολάου (14π.), Παπαπέτρου (10π. με 2/2τρ.) και Μάντζαρη (11π. με 3/4τρ.) να βγαίνουν μπροστά, να παίρνουν τη σκυτάλη του σκοραρίσματος από τον Ρόμπερτς (12π.) και να οδηγούν τον Ολυμπιακό στο «break».

Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Τζέιμς (23π.) και Σίνγκλετον (18π., 10ρ.), με τον Καλάθη να ολοκληρώνει με 8 πόντους, 5 ασίστ και 2 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 32-35, 49-52, 65-75.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

Αθλητισμός / Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτός ήταν ο τρόπος που πάντα ονειρευόμουν να κλείσω εδώ», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με την «Αλμπισελέστε» μπροστά στο κοινό της
LIFO NEWSROOM