Κανάκης για Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στο ρατσισμό είναι τα φράγκα

Κανάκης για Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στο ρατσισμό είναι τα φράγκα Facebook Twitter
13

Ο Αντώνης Κανάκης έχει και κατά το παρελθόν ασκήσει κριτική στον Νότη Σφακιανάκη με αφορμή ρατσιστικές δηλώσεις του, και χθες το βράδυ υπήρξε για ακόμη μια φορά αιχμηρός και εύστοχος.

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα», είπε σχολιάζοντας την πολυσυζητημένη συναυλία του τραγουδιστή στην Αλβανία.

«Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι "εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις". Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ... Μια χαρά», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης... Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο ρε Νότη! Ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα...», είπε.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο απόσπασμα από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη:

 
Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM