Ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς - Έριξαν την ιστοσελίδα της Honda

Ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς - Έριξαν την ιστοσελίδα της Honda Facebook Twitter
0

Συνεχίζουν τις κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες, οι Τούρκοι χάκερς. Τελευταίος στόχος τους ήταν η Honda Ελλάδος.

Οι χάκερς επιτέθηκαν, νωρίτερα, στη σελίδα honda-cars.gr και ανάρτησαν το ίδιο μήνυμα που είχαν ανεβάσει και στα προηγούμενα χτυπήματα, κάνοντας αναφορά στους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά οι χάκερς μετέφρασαν το μήνυμά τους και στα αγγλικά, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι συμπράττει με τους πραξικοπηματίες.

Στο μήνυμά τους, οι δράστες απειλούν να ρίξουν όλους τους Έλληνες στη θάλασσα «όπως έκαναν και με τους προγόνους μας».

Οι χάκερς είχαν χτυπήσει την προηγούμενη εβδομάδα τις ιστοσελίδες του ΑΠΕ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, του τμήματος Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μίας εφημερίδας στην Κρήτη και της Suzuki Ελλάδος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM