Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για την αναβάθμιση των F-16

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για την αναβάθμιση των F-16 Facebook Twitter
0

Συνεδριάζει σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας για να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με το F-16.

Το ΚΥΣΕΑ αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ έχουν δώσει περιθώριο μέχρι τις 30 Απριλίου για να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση στην παραγγελία με τις προσφερόμενες σήμερα τιμές.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας φέρεται να έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν τα 85 πιο σύγχρονα αμερικανικά F-16 που έχει η Πολεμική Αεροπορία (πρόκειται για 55 αεροσκάφη F-16 Block 52+ και 30 μαχητικά τύπου F-16 Block 52+ Advanced), τα οποία θα εκσυγχρονιστούν στην πιο νέα έκδοση Viper.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM