Διακινούσαν ηρωίνη σε πιάτσες της Κατερίνης

Διακινούσαν ηρωίνη σε πιάτσες της Κατερίνης Facebook Twitter
SOOC
0

Ποσότητες ηρωίνης διακινούσε σε πιάτσες τοξικομανών της Κατερίνης συμμορία που εξαρθρώθηκε έπειτα από αστυνομικές έρευνες.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως μέλη της συνελήφθησαν πέντε άτομα και ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία. Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι ελληνικής καταγωγής, ηλικίας από 27 έως 63 ετών, και, σύμφωνα με την έρευνα της δίωξης ναρκωτικών Κατερίνης, τουλάχιστον από τον περασμένο Νοέμβριο δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ηρωίνης.

Σε έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στα σπίτια των κατηγορουμένων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 7,8 γραμ., 26 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα χασίς, ένα πλαστικό φιαλίδιο με μεθαδόνη σε υγρή μορφή, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 2.310 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων κ.ά.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνονται και τα ονόματα 41 ατόμων, τα οποία φαίνεται ότι προμηθεύτηκαν ποσότητες ηρωίνης από μέλη της συμμορίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM