Την Τρίτη o Σαμαράς στην Προανακριτική για τη Novartis

Την Τρίτη o Σαμαράς στην Προανακριτική για τη Novartis Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα κληθεί την προσεχή Τρίτη στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, για την υπόθεση Novartis.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής, Θοδωρής Δρίτσας, ο Α. Σαμαράς θα κληθεί για «παροχή εξηγήσεων» και για την έκφραση γνώμης αναφορικά με την αρμοδιότητα της επιτροπής.

Την ερχόμενη εβδομάδα -Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή- με συνεδριάσεις πρωί και απόγευμα, προγραμματίστηκε να γίνει η εξέταση των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Πικραμμένου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα καλούνται όχι μόνο για εξέταση, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αλλά και για έκφραση γνώμης για το θέμα της αρμοδιότητας της επιτροπής.

Η επιτροπή θα αποστείλει πρόσκληση στη συνέχεια στους κ.κ. Μάριο Σαλμά, Άδωνι Γεωργιάδη, Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Κουτρουμάνη.

Σημειώνεται ότι στην Επιτροπή έχει ήδη κληθεί και προσέλθει ο Ε. Βενιζέλος μετά από τις ενστάσεις του που είχε αποστείλει γραπτώς.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM