Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του Καμμένου

Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του Καμμένου Facebook Twitter
2

«Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή τουσ πεύδοντας με τον τρόπο αυτό να απαντήσει σε όσους σχολίαζαν το «πάντρεμα» που έφερε ο ανασχηματισμός.

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών υπογράμμισε ότι «δεν είμαι υπουργός του Καμμένου. Βεβαίως συνεργάζομαι και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας», είπε. Ο Φώτης Κουβέλης πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος αναφέρεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σχολίασε επίσης και το φλέγον ζήτημα με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που είναι κρατούμενοι στην Τουρκία και είπε πως γίνονται όλα όσα απαιτούνται για την επιστροφή τους.

«Σε άλλες εποχές , χωρίς τις σχέσεις έντασης από τη μεριά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον εξαιρετικά απλό τρόπο της απευθείας συνεννόησης που μάλιστα διεκδίκησε η χώρα μας από την πρώτη στιγμή», αναφέρει.

Ερωτηθείς για το αν θα έχουμε αίσιο τέλος σύντομα, τόνισε πως «το διεκδικούμε και παλεύουμε προκειμένου τα δύο στρατιωτικά στελέχη μας να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα». «Η Τουρκία θέλει να οξύνει τα πράγματα, αν και εκτιμώ ότι μέχρι εκεί θα είναι οι ενέργειές της. Είναι το αποτέλεσμα μιας γενικότερης στάσης που επιδεικνύει και στον χώρο του Αιγαίου αλλά και με την ΑΟΖ στην Κύπρο» σχολιάζει.

Όσο αφορά τις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπουργοποίησή του, σημείωσε πως «θεώρησα υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ, διότι το ζητούμενο είναι να μπορέσω να υπηρετήσω το θετικό αποτέλεσμα που πρέπει να προκύπτει από το κυβερνητικό έργο».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM