Ο Μπερλουσκόνι σε παραλήρημα - και μερικές συμβουλές για να μη μείνετε ανύπαντρες

0

Πόσες πολιτικές συνεντεύξεις τελειώνουν όπως αυτή που παραχώρησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δημοσιογράφο του BBC;

Ακόμη και οι άνθρωποι του τηλεοπτικού δικτύου αναρωτιούνται, ύστερα από τον χυδαίο, σεξιστικό τρόπο με τον οποίο ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός επέλεγε να τερματίσει την -κατά τα άλλα- πολιτική κουβέντα του. 

«Να μην κάνεις τέτοιες χειραψίες, τόσο δυνατές. Μη σφίγγεις έτσι τα χέρια των αντρών, γιατί τότε θα σκεφτούν, αν αυτή κάνει τέτοιες χειραψίες, θα με δείρει στο τέλος και τότε, ποιος θα σε παντρευτεί; Α, είσαι ήδη παντρεμένη; Ε, τότε πρόσεχε», είπε στην ανταποκρίτρια του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου. 

Όταν εκείνη παρατήρησε ότι θεωρούσε ότι οι δυνατές χειραψίες είναι κάτι καλό, εκείνος επέμεινε στο περί γάμου αστείο του, αλλά έσπευσε να πει ότι επρόκειτο για λογοπαίγνιο κι ότι του αρέσει να αστειεύεται πότε - πότε.

Κατά τα λοιπά, ο Μπερλουσκόνι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πολιτική επιστροφή του θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Για μια σειρά από λόγους, κατά τη γνώμη του. 

«Είναι απολύτως φυσικό ότι οι Ιταλοί θα με ψηφίσουν ξανά διότι γνωρίζουν το παρελθόν μου ως επιχειρηματία, ως πολιτικού και ως σπόρτσμαν»..! Ο ίδιος παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα ψεύδους, συνωμοσιών και συνταγματικών μαγειρεμάτων που τον έθεσαν άδικα εκτός πολιτικού στίβου και πολιτικής ζωής. 

Κατά τον ίδιο, επίσης, οι Ιταλοί δεν έπαψαν να τον εμπιστεύονται ποτέ. Το πραγματικά τρομακτικό, βέβαια, δεν είναι το παραλήρημα του Μπερλουσκόνι, αλλά το να αποδειχθεί ότι ορθώς πιστεύει όσα πιστεύει... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM