Hλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο: Προσευχηθείτε να βγω νικητής

Hλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο: Προσευχηθείτε να βγω νικητής Facebook Twitter
0

Με μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, και την παράκληση οι φίλοι του να προσευχηθούν για την πορεία της υγείας του απευθύνθηκε στους followers του στο Instagram ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή την Καθαρά Δευτέρα.

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο... Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα... Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό... και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω... όσο ποτέ άλλοτε... με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία... όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αναμένεται την Παρασκευή να υποβληθεί σε μία σειρά χειρουργείων για τα σοβαρά κατάγματα που φέρει σε χέρι, πόδι και λεκάνη.

Μετά από τα χειρουργεία το σημαντικότερο είναι η πορεία της αποκατάστασης της υγείας του τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι η σύντροφός του Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν το τρακάρισμα, έλαβε εξιτήριο

Την ίδια ώρα, ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η Τροχαία εξετάζοντας υλικό από τις κάμερες στην παραλιακή.

Όπως κατέθεσε ο Ηλίας Βρεττός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου, Σοφία Φυρού, το όχημα που τους "έκλεισε" το δρόμο και προκάλεσε το τροχαίο.

Στο  δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκε βίντεο από τις κάμερες στην παραλιακή, στο οποίο φαίνεται ένα λευκό όχημα, και είναι πιθανό να πρόκειται για αυτό που αναζητά η Τροχαία.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ