Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε το «Festos Palace» - Ταλαιπωρία για 280 επιβάτες

Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε το «Festos Palace» - Ταλαιπωρία για 280 επιβάτες Facebook Twitter
0

Στον προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου, προσέκρουσε το πλοίο Festos Palace κατά τη διαδικασία απόπλου του με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Aπό την πρόσκρουση δεν υπήρξε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός, ωστόσο η ταλαιπωρία για τους επιβάτες συνεχίζεται. Από το λιμεναρχείο του Ηρακλείου απαγορεύθηκε ο απόπλους του πλοίου το οποίο πρόκειται να επιθεωρηθεί.

Στο πλοίο βρίσκονται 280 επιβάτες, 50 ΙΧ, 74 φορτηγά, 5 δίκυκλα και 2 λεωφορεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM