H Αριάν Λαμπέντ, η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι το νέο πρόσωπο της Chloé

H Αριάν Λαμπέντ, η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι το νέο πρόσωπο της Chloé Facebook Twitter
Η ταλαντούχα ελληνογαλλίδα ηθοποιός φαίνεται να είναι το ιδανικό πρόσωπο για τον γαλλικό οίκο Chloé και την εταιρία καλλυντικών Coty Inc.
0

Η ταλαντούχα ελληνογαλλίδα ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Chloé, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε εμφάνισή της, χάρη στην ανεπιτήδευτη κομψότητα που την χαρακτηρίζει αλλά και τον πηγαίο δυναμισμό και την ανεξαρτησία που αποπνέει, φαίνεται να είναι το ιδανικό πρόσωπο για τον γαλλικό οίκο Chloé και την εταιρία καλλυντικών Coty Inc.

Η Λαμπέντ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες γνωστές ταινίες, όπως τα "Before Midnight", "Fidelio", και "L'odyssée d'Alice", "Assassin's Creed" ενώ πιο πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία "The Lobster" του Έλληνα βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου, χάρη στην οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015. 

Η ίδια η Λαμπέντ είπε σε δήλωσή της σχετικά με την καμπάνια της Chloé: «Η γυναίκα αυτής της νέας καμπάνιας είναι ελεύθερο πνεύμα, δυναμική και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα "

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM