Μέχρι το 2020 θα παραμείνει επικεφαλής του ΝΑΤΟ ο Γενς Στόλτενμπεργκ

Μέχρι το 2020 θα παραμείνει επικεφαλής του ΝΑΤΟ ο Γενς Στόλτενμπεργκ Facebook Twitter
0

Οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν σήμερα να παρατείνουν μέχρι το 2020 τη θητεία του γενικού γραμματέα της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ. 

Παράλληλα, διαβεβαίωσαν ότι του έχουν «πλήρη εμπιστοσύνη» σ' αυτή την περίοδο εντάσεων με τη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

«Οι Σύμμαχοι έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να συνεχίσει την αποστολή που φέρνει σε πέρας με αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσει η προσαρμογή του ΝΑΤΟ στις προκλήσεις του 21ου αιώνα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM