ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αμερικανός πρέσβης: Η άδεια στον Κουφοντίνα ατιμάζει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους

Αμερικανός πρέσβης: Η άδεια στον Κουφοντίνα ατιμάζει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
0

Την αντίθεση του στην απόφαση να χορηγηθεί 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εκφράζει με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάϊατ.

Ο Πάϊατ αναφέρει ότι σέβεται την ανεξαρτησία των δικαστικών θεσμών, εντούτοις, θεωρεί ότι η σημερινή απόφαση ατιμάζει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους.

«Συντάσσομαι και 'γω σε εκείνους που προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδας και εναντιώνονται στην απόφαση του συμβουλίου των φυλακών να απελευθερώσει έναν καταδικασμένο τρομοκράτη, δολοφόνο και ηγέτη της 17Ν. Οι δημοκρατίες μας στηρίζονται σε ανεξάρτητους δικαστικούς θεσμούς, αλλά η σημερινή άδεια ατιμάζει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους».

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM