Βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν στον Ηλεκτρικό

Βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν στον Ηλεκτρικό Facebook Twitter
0

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν στους σταθμούς «Πευκάκια» και «Περισσό», δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των ομάδων τους για το Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 80 οπαδοί της Μίλαν που επέλεξαν να μετακινηθούν με το τρενο αντί των πούλμαν, διαπληκτίστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ορισμένοι οπαδοί άναψαν πυρσούς και πέταξαν μολότοφ με αποτέλεσμα να καούν δύο βαγόνια του ηλεκτρικού και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Εξαιτίας των επεισοδίων, τα δρομολόγια διακόπηκαν για αρκετή ώρα, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις. Πλέον τα δρομολόγια έχουν αποκατασταθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Σε ερασιτεχνικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου, διακρίνεται η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον σταθμό.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM