LIVE!

Τέσσερις προσαγωγές για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Τέσσερις προσαγωγές για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter
0

Τέσσερις προσαγωγές έγιναν το πρωί από την Ασφάλεια Αττικής, για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και δύο Αλβανοί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό με τι στοιχεία έγιναν οι προσαγωγές και αν θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες της δολοφονίας μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά, και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν πιθανότατα Αλβανοί. Η δολοφονία έγινε πριν από λίγες μέρες, μέσα στο γραφείο του δικηγόρου στην οδό Ασκληπιού 154, στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Οι τέσσερις προσαχθέντες αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM