Δύο μέρες πριν τη δολοφονήσουν, η Δώρα Ζέμπερη είχε κάνει ασφάλεια ζωής - Το άλλοθι του πατέρα

Δύο μέρες πριν τη δολοφονήσουν, η Δώρα Ζέμπερη είχε κάνει ασφάλεια ζωής - Το άλλοθι του πατέρα Facebook Twitter
0

Οι αρχές ακόμη ψάχνουν το δολοφόνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη και εξετάζουν όλα τα στοιχεία. Ένα από αυτά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η ασφάλεια ζωής που είχε κάνει.

Την αποκάλυψη πως η Δώρα Ζέμπερη είχε κάνει ασφάλεια ζωής δύο μέρες πριν τη δολοφονία της έκανε ο ΑΝΤ1. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως δικαιούχοι είναι τα αδέλφια της.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για κανέναν.

 

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το ταξί του πατέρα της Κώστα Ζέμπερη ενώ ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν δεύτερο κύκλο καταθέσεων.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, βρέθηκε απόψε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε νέα στοιχεία που συνθέτουν το άλλοθι του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση των στοιχείων, ο πατέρας της 32χρονης βρέθηκε όντως με το ταξί του έξω από το Β' Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά όχι την ίδια ώρα που έγινε η δολοφονία.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος,  στο ταξί υπήρχε μηχάνημα τηλεματικής που έχει καταγράψει αναλυτικά το πού βρισκόταν το όχημα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.10.2017).

Στις 17:15 ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ήταν στην περιοχή του Ζωγράφου και έξω από το Β' Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε στις 20: 56. Ο δικηγόρος είπε ότι ο πατέρας έκανε την λάθος αναφορά για το πώς την ώρα της δολοφονίας περνούσε από το σημείο εξαιτίας της σύγχυσής του για τον χαμό της κόρης του.

Όσον αφορά το ταξί που οδηγούσε ο Κ.Ζέμπερης, γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.


Εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, όπως τόνισε νωρίτερα στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM
Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ