O Τομ Τζόουνς αποκάλυψε ότι έχει πέσει και αυτός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Δεν συμβαίνει μόνο στις γυναίκες»

O Τομ Τζόουνς αποκάλυψε ότι έχει πέσει και αυτός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Δεν συμβαίνει μόνο στις γυναίκες» Facebook Twitter
0

Θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης δεν πέφτουν μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Τομ Τζόουνς, ο οποίος μίλησε μάλιστα για μία δική του εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το BBC, ο 77χρονος τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες κατά του άλλοτε κραταιού παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε και αυτός θύμα παρενόχλησης στην αρχή της καριέρας του.

«Τέτοια πράγματα συμβαίνουν συχνά και στη μουσική βιομηχανία. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν συχνά για υπευθύνους δισκογραφικών εταιριών και τα πράγματα που τους ζητούν να κάνουν για να υπογράψουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, ακριβώς όπως γίνεται και με τα συμβόλαια στις ταινίες», δήλωσε ο Τζόουνς.

Ερωτηθείς για το αν έχει βιώσει κάτι τέτοιο, ο Βρετανός καλλιτέχνης είπε: «Στο ξεκίνημα ναι, βίωσα τέτοια πράγματα. Ό,τι συμβαίνει στις γυναίκες, συμβαίνει και στους άντρες επίσης».

Απαντώντας στο αν μπόρεσε να μιλήσει σε κάποιον για τη δυσάρεστη εμπειρία του, ο Τζόουνς ανέφερε: «Ναι, αλλά δεν ήταν τόσο τραυματική. Κάποιος επιχείρησε να με ρίξει στο κρεβάτι, με ρώτησε και του είπα "όχι, ευχαριστώ"».

Αναφερθείς στο ζήτημα της κατάχρησης εξουσίας στο χώρου του θεάματος, ο 77χρονος τραγουδιστής τόνισε ότι συνέβαινε πάντοτε, αλλά δεν κάνουν κατάχρηση όλοι όσοι έχουν δύναμη στα χέρια τους. «Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι», εξήγησε.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Πολιτισμός / «Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Λίγες ώρες πριν την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2024, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μίλησε για όλα όσα η μόδα αντιπροσωπεύει για τον ίδιο και το τι μπορεί να προσφέρει μέσω αυτής στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Πολιτισμός / Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Η ισοτοπική ανάλυση διαπιστώνει ότι το μετάλλευμα χαλκού προήλθε από τη λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ, ενώ το άγαλμα θα μπορούσε να είναι ένας επαναχρησιμοποιημένος φύλακας τάφου της δυναστείας των Τανγκ
LIFO NEWSROOM
Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Πολιτισμός / Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της αρχαίας ουζμπεκικής πόλης, η φωνή του Ιταλού τενόρου αντήχησε μπροστά στην πλατεία Ρεγκιστάν – έναν χώρο που εδώ και αιώνες αποτελεί την καρδιά του πολιτισμού του Δρόμου του Μεταξιού
LIFO NEWSROOM