Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
0

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, όταν μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 51χρονη γυναίκα, αφού κλείδωσε πρώτα τον 53χρονο σύζυγό της στην αποθήκη, στη συνέχεια, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με ένα μαχαίρι χτύπησε άγρια την 17χρονη κόρη της. Μετά, με το ίδιο μαχαίρι, αυτοτραυματίστηκε μέχρι θανάτου. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.


Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Όπως κατέθεσε ο ίδιος, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.


Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM