Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου Facebook Twitter
0

Ένας τρίτος άνδρας συνελήφθη σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Ο άνδρας, 25 ετών, συνελήφθη στην πόλη Νιούπορτ στην Ουαλία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Η βρετανική Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προσώπων σε βάρος των οποίων υπάρχουν υποψίες ότι βρίσκονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες οι βρετανικές αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 18χρονου στο Parsons Green του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Η σύλληψη έγινε στο Ντόβερ της νότιας Αγγλίας από την τοπική αστυνομική διεύθυνση της κομητείας του Κεντ υπό τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου και η αστυνομία κάνει λόγο για «σημαντική σύλληψη».

Σημειώνεται ότι από τη μερική έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού σε συρμό του μετρό του Λονδίνου τραυματίστηκαν 29 άνθρωποι.

Με πληροφορίες Reuters/AΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM