No.1

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Ρόδο

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7 και 49 σήμερα το βράδυ και έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στο νησί της Ρόδου.


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή νοτιανατολικά της πόλης της Ρόδου ( 43 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Χάλκης ).


Ο Γ. Χουλιάρας διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 79 χιλιόμετρα και για το λόγο αυτό ο σεισμός έγινε αισθητός σε μεγάλη απόσταση.


Ζημιές δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM