Εντοπίστηκαν οι σοροί των 10 αγνοούμενων ναυτικών του αντιτορπιλικού McCain

Εντοπίστηκαν οι σοροί των 10 αγνοούμενων ναυτικών του αντιτορπιλικού McCain Facebook Twitter
0

Το αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε χθες ότι έχει εντοπίσει τις σορούς και των 10 ναυτικών που σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με εμπορικό πλοίο έξω από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία την περασμένη εβδομάδα.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Έβδομος Στόλος επιβεβαίωσε ότι δύτες του αμερικανικού Ναυτικού βρήκαν τις σορούς των αγνοούμενων ναυτικών μέσα στα αεροστεγή τμήματα στο σημείο του κύτους που είχε καταστραφεί. Το αντιτορπιλικό ελλιμενίζεται στη ναυτική βάση της Σιγκαπούρης, Τσανγί.


Αεροπλάνα, δύτες, και πλοία από την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ συμμετείχαν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τους 10 ναυτικούς, σε θαλάσσια περιοχή που κάλυπτε περίπου 5.500 τετραγωνικά χλμ. γύρω από τον χώρο του δυστυχήματος.


Η τέταρτη αυτή σύγκρουση πολεμικού πλοίου του αμερικανικού στόλου οδήγησε στην επανεξέταση όλων των επιχειρήσεων του ναυτικού και την απομάκρυνση του διοικητή του Εβδόμου Στόλου, αντιναυάρχου Τζόσεφ Οκόιν, λόγω «έλλειψης εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να ηγηθεί».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM