Παππάς: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

Παππάς: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Facebook Twitter
1

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ» διαβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η νέα διοίκηση του Οργανισμό θεωρεί τις αστικές συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και τους εργαζομένους κοινωνικούς λειτουργούς.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ανανέωση της σχέσης των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες, θα γίνει μέσω των εργαζομένων, ενώ άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης.

«Αν κάποιοι φοβούνται, καλά κάνουν και φοβούνται» είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ενώ χαρακτήρισε «δυστύχημα» το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση του Οργανισμού περνά μέσα από την εκκαθάρισή του και αναγνώρισε ότι ο ΟΑΣΘ έχει πολλά αρνητικά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM