Video: Πώς Κούρδοι αντάρτες "θερίζουν" σε ενέδρα 7 Τούρκους στρατιώτες

Video: Πώς Κούρδοι αντάρτες "θερίζουν" σε ενέδρα 7 Τούρκους στρατιώτες Facebook Twitter
0

Video που ανέβασε στην ιστοσελίδα του το κανάλι των Κούρδων ανταρτών Gerila tv δείχνει τη θανάσιμη παγίδα που έστησαν στην περιοχή Σεμντινλί της επαρχίας Χακάρι Κούρδοι αντάρτες, «θερίζοντας» 7 Τούρκους στρατιώτες που περιπολούσαν στην περιοχή.

Στο βίντεο με ημερομηνία 2 Ιουλίου διακρίνεται επταμελής εμπροσθοφυλακή του τουρκικού στρατού να προχωρά κατά μήκος ορεινού χωματόδρομου, όταν αρχίζουν τα πυρά των Κούρδων, εξουδετερώνοντας μέχρι ενός τους Τούρκους στρατιώτες που λόγω του γυμνού τοπίου δεν είχαν τη δυνατότητα κάλυψης. Μάλιστα οι αντάρτες ρίχνουν πρώτα στα πρανή του βουνού για να τους κλείσουν το δρόμο και να τους εγκλωβίσουν. Ένας στρατιώτης διακρίνεται  να «βουτά» στον γκρεμό για να σωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει.

Το HPG (Hêzên Parastina Gel, το ένοπλο τμήμα του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος), ανακοίνωσε ότι οι στρατιώτες που συμμετείχαν στην κατασκευή δρόμου, έπεσαν σε ενέδρα και δεν έμεινε κανείς ζωντανός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM